0

Ožegović: Ne smeju da nas potcene

Fudbaler Vojvodine Ognjen Ožegović rekao je da će njegova ekipa pokazati “ko i šta je” ako je protivnik potceni u baražu za Ligu Evropa.

“Ako nas potcene, kao što je to uradila Sampdorija u prvoj utakmici, izaći ćemo na teren i pokazaćemo ko smo i šta smo. Mislim da će nam Plzenj prići oprezno, zato što znaju da smo izbacili ekipu koja je bolja od njih”, rekao je Ožegović.

Vojvodina će igrati protiv češke Viktorije u baražu za Ligu Evropa.

Ožegović je istakao da će Vojvodina od početka igrati agresivno i dodao da je važno da ostane neporažena u prvom susretu.

“Ne bežimo od toga da nam je ovo najvažnija utakmica u sezoni, što nam samim tim stvara pritisak, ali pozitivan”, kazao je napadač Vojvodine.

Štoper novosadskog kluba Igor Đurić rekao je da bi bilo važno da njegova ekipa prođe u grupnu fazu.

“Cilj je da pobedimo u dvomeču, najvažnije je da prođemo. Nadamo se… Viktorija je tvrda ekipa, koja puno trči i mnogo šutira na gol. Najvažnije je da budemo koncentrisani i da napravimo što manje grešaka”, kazao je Đurić.

Prva utakmica baraža igraće se sutra od 20.50 u Plzenju.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?