0

Otkaz za ceo tim zbog poraza

Posle katastrofalnog poraza na domaćem terenu i brojnih podsmešljivih i negativnih komentara, gradske vlasti su donele odluku je obustavio korišćenje svih termina na terenu koji je njihovo vlasništvo, preneo je Mihael Kanika, predsednik kluba koji je sada bez terena.

“Zbog toga moraju da obustave rad prvi tim i rezervna ekipa”, kazao je on lokalnom listu “NOeN”.

“Nakon debakla od 2:42 grad je odlučio da nešto preduzme. U imenu kluba stoji i ime grada. SC je trebalo da bude reklama za grad, ali kada čak u Južnoj Americi pišu s podsmehom u vezi Medlinga onda smo morali da preduzmemo nešto”, potvrdio je gradski sekretar za sport Robert Majer.

On je ukazao da ovaj visoki debakl nije bio prvi, i da je klub već ranije gubio sa dvocifrenim rezultatom u prvenstvu.

Prema njegovim rečima ova “kaznena mera” je privremena, odnosno određena na godinu dana.
Kako bi fudbaleri mogli ponovo da igraju od leta iduće godine gradski sekretarijat za sport zahteva određene izmene.

“Iako mi je žao mi ne možemo da stanemo iza ovog tima. Moja vrata su otvorena ako postoji određen koncept. Ako gradske vlasti toliko investiraju žele i da od toga imaju nešto, osim podsmevanja širom sveta”, naglasio je Majer.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?