0

"Orlovi" veruju u pobedu u Kopenhagenu

Reprezentativac Srbije Lazar Marković očekuje bolju igru i pobedu protiv Danske u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Srbija se nalazi na pretposlednjem mestu grupe I sa samo jednim osvojenim bodom, ali je pobeda u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Azerbejdžana (4:1) popravila raspoloženje u taboru “orlova”.

“Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je zaista svaka pobeda bitna, bez obzira na to da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici. Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji”, rekao je Marković.

Fudbaler Liverpula je dodao da je veoma važno da tim odigra odbranu na najbolji mogući način.

“Moramo da sačuvamo naš gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede”, ocenio je Marković.

Utakmicu protiv Danske sa dosta optimizma dočekuje i Radosav Petrović.

“Nismo svih 90 minuta briljirali protiv Azerbejdžana kako rezultat pokazuje. Bilo je perioda sa padovima u igri i koncentraciji. To moramo da kanališemo do subote. Ne smeju da nam se ponavljaju nepotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu”, rekao je Petrović.

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Zoran Tošić istakao je da Srbija ne sme da prima lako golove.

“Dance dobro znamo. I u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili i u Beogradu. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad. Mora da se napravi iskorak. Treba da ga napravimo u Kopenhagenu”, rekao je Tošić.

Utakmica Danske i Srbije igra se u subotu od 20.45 u Kopenhagenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?