0

„Orlovi“ u prijateljskom duelu sa Azerbejdžanom

Posle četiri odigrana kola Srbija se nalazi na četvrtom mestu na tabeli u kvalfikacionoj Grupi I sa samo jednim osvojenim bodom, a ispred nje su Portugalija (devet), Danska i Albanija (po sedam).

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić je na ove utakmice pozvao standardne reprezentativce a današnju utakmicu tim ulazi bez nekoliko igrača koji nisu u potpunosti sanirali povrede.

” Čini se da ova utakmica nije toliko važna, ali može da bude veoma korisna u pripremi utakmice protiv Danske. Zato moramo prvi posao da obavimo protiv Azerbejdžana. Iskoristili smo pripreme da osvežimo igrače, napravimo balans u timu, mislim da smo u tome uspeli kad je fizički deo u pitanju. Sutrašnja utakmica pokazaće nam u kakvoj su formi igrači pred put u Dansku. Izvesno je da meč protiv Azerbejdžana Nemanja Gudelj neće igrati jer je obnovio povredu koju vuče mesecima pa ćemo ga iz predostrožnosti odmoriti. Male probleme sa leđima imao je i Ljajić, verujem ipak da će sve biti u redu s njim.” rekao je selektor Đurčić na konšerenciji za novinare pred utakmicu.

Govoreći o duelu sa Danskom selektor je izjavio da je pred njegovom ekipom najvažnija utakmica u kvalfikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo, dodajući da je timu potrebna pobeda protiv Danske kako bi nacionalna selekcija zadržala šanse da izbori treće mesto i nađe se u baražu.

“Meč je od presudnog značaja. Danska nas je nadigrala u Beogradu. Ipak, mi verujemo u svoje kvalitete. Želimo da vratimo veru u ovu reprezentaciju”, dodao je on.

Utakmica protiv Azerbejdžana igra se od 17.00 u austrijskom Sankt Peltenu, a duel sa Dancima, na programu je 13. juna u Kopenhagenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?