0

Orlovi navijaju, većinom, za Juventus


JEDNO od pitanja reprezentativaca Srbije pred polazak za Beč upućeno selektoru Radovanu Ćurčiću bilo je da li je u hotelskim sobama moguće da se večeras pogleda TV prenos iz Berlina. Laknulo je mnogima posle potvrdnog odgovora. Kada se krenulo sa “anketom”, ispalo je da su “orlovi” većinom uz Juventus (14:7, uz trojicu uzdržanih).
Strateg Ćurčić pratiće sa pažnjom meč za titulu prvaka Evrope u kojoj Barselona juri petu, a Juventus treću titulu šampiona. – Tim za koji sam navijao ove sezone nije u finalu, tako da mi je skoro svejedno. Ali, kada bih baš morao da se opredelim, onda neka pobedi Barselona. Realno, igraju najbolji fudbal – rekao je Ćurčić, ne otkrivajući ime miljenika koji je ispao iz trke za titulu. Napadač Srbije Aleksandar Mitrović odgovorio je kao iz topa: – Navijam za Juventus. Znam da će im biti teško, ali bilo je teško i nekim drugim autsajderima pre ovih finala, pa su urezali svoje ime na pehar. Za razliku od Mitrovića, desni bek Nenad Tomović je uz Katalonce. – Igram u Italiji, volim ovu zemlju i poštujem Juventus. Međutim, nadam se da neće naći način da doskoči moćnoj Barseloni. Slušao je sve ovo sa strane Nemanja Gudelj, novi as Ajaksa i imao je svoj komentar: – Juventus! Bez dileme. Ako hoćete, mogu i rezultat da prognoziram. Biće 3:1 za šampiona Italije. Uz crno-bele je i Nikola Maksimović, član Torina: – Jeste da su gradski rival, ali verujem da mogu do titule prvaka Evrope. Na kraju, u ovoj uvertiri, Torinezi su glatko pobedili. I da su se opredelili neutralni Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić, ishod ne bio bio promenjen. 14 ZA JUVE Stojković, Brkić, Živković, Basta, Maksimović, Nastasić, S. Mitrović, Petrović, Gudelj, Milivojević, Ljajić, Kostić, A. Mitrović, Škuletić 7 ZA BARSU Tomović, Obradović, Fejsa, Đuričić, Z. Tošić, Marković, selektor Ćurčić 3 NEUTRALNA Ivanović, Kolarov, Matić

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?