0

"Orlovi" izbegli Albaniju, Švedsku, Grčku…

Srbija tako neće moći da se u kvalifikacijama susretne sa Ukrajinom, Škotskom, Poljskom, Mađarskom, Švedskom, Albanijom, Severnom Irskom i Grčkom.

Aktuelni svetski prvak Nemačka, kao i reprezentacije Belgije, Holandije, Portugalije, Rumunije, Engleske, Velsa, Španije i Hrvatske biće u prvom “šeširu”, dok će se u drugom naći Slovačka, Austrija, Italija, Švajcarska, Češka, Francuska, Island, Danska i Bosna i Hercegovina.

Četvrti “šešir” će činiti Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farska Ostrva, Crna Gora i Estonija, a peti Kipar, Letonija, Jermenija, Finska, Belorusija, Makedonija, Azerbejdžan, Litvanija i Moldavija.

Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino i Andora naći će se u poslednjem, šestom šeširu.

Kvlafikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2014. godine počeće 4. septembra 2016. godine, a 52 selekcije će biti raspoređene u sedam grupa sa po šest i dve od po pet ekipa.

Pobednici grupa će se automatski kvalifikovati na Svetsko prvenstvo, dok će još četiri učesnika Mundijala biti poznati posle baraža u kome će igrati osam najboljih drugoplasiranih ekipa.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević predvodiće delegaciju Srbije na žrebu kvalifikacionih grupa za Mundijal u Rusiji, a pored njega u Sankt Peterburgu će biti i selektor Radovan Ćurčić, kao i tim menadžer Aleksandar Bošković.

Na ceremoniji žreba, odnosno jedan od onih koji će izvlačiti grupe biće i najbolji mladi golman sveta Predrag Rajković, i to u društvu Brazilca Ronalda, Fabija Kanavara, Olivera Birhofa, Dijega Forlana, Samjuela Etoa, Aleksandra Keržakova, Rinata Dasajeva i Hulka.

Žreb za kvalfikacione grupe za Mundijal održaće se u subotu u Sankt Peterburgu sa početkom u 17.00 po srednjeevropskom vremenu.

Svetsko prvenstvo u Rusiji, 21. po redu, održaće se od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?