0

"Orlići" za polufinale, Srbija – SAD 0:0 (drugo poluvreme)

07.30 – Počelo i drugo poluvreme. Bez promena u timu Srbije.

07.16 – Kraj prvog poluvremena, bez golova na meču 0:0. Dobra igra naših omladinaca koji su stvarali šanse ali nisu uspeli da ih pretvore u pogodak.

06.30 – Počeo meč između Srbije i selekcije Sjedinjenih Američkih Država posle kog će biti poznat i treći polufinalista Svetskog prvenstva na Novom Zelnadu. Plasman u polufinale već su obezbedili Brazil i Mali.

.

Omladinci Srbije već su napravili veliki uspeh na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, sada je ispred njih novi izazov – selekcija SAD.

U dosadašnjem delu turnira izabranici Veljka Paunovića pokazali su veliko srce, ali i zavidan fudbalski kvalitet, nema sumnje da će tako biti i u četvrtfinalu.

Sa druge strane je veoma nepredvidiva reprezentacija, koju je Srbija pobedila u prijateljskom susretu ove godine sa 1:0.

Ipak, kao i na svakom velikom takmičenju, kvalitet mora da bude dopunjen srčanošću i borbenošću i, nadamo se, srećom.

Meč na Novom Zelandu igra se od 6.30 po srednjeevropskom vremenu, a direktan prenos je na Drugom programu Radio-televizije Srbije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?