0

"Orlići" sleteli u Beograd

08.27 – Posle kratkog zadržavanja na aerodromu, naši reprezentativci će se uputiti ka Kući fudbala u Staroj Pazovi, gde će u 12.00 časova biti održana konferencija za štampu.

08.20 – Šampioni sveta izašli su pred novinare, rodbinu i prijatelje na Aerodromu Nikola Tesla.

Avion koji je prevozio osvajača Mundijalita dočekan je svečanim pozdravom, vodenim lukom, koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama, odnosno kada se ukazuje najviša počast.

Nakon obraćanja novinarima, Svetski prvaci će se odmah zaputiti u Sportski centar FSS. U Staroj Pazovi će biti upriličena konferencija za novinare, kao i svečana ceremonija na kojoj će predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić pozdraviti zlatnu ekspediciju.

Ostali detalji programa dočeka biće saopšteni tokom konferencije za medije.

Ono što je poznato jeste da će građani imati priliku da pozdrave momke uz koje su se nedeljama budili sa osmehom ispred skupštine grada Beograda.Program ispredStarog dvora počinje u 19.00 časova, a očekuje se da će fudbaleri, u otvorenom autobusu, stići oko 20.00 časova.

Selekcija Srbije, koju čine fudbaleri rođeni 1995. godine i kasnije, Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu počela je porazom od Urugvaja. Potom su u grupnoj fazi pobeđene selekcije Malija i Meksika, da bi u nokaut fazi takmičenja “orlići” bili bolji od Mađarske, Sjedinjenih Američkih Država, ponovo Malija i na kraju od Brazila. Zanimljivo, u sve četiri utakmice igrani su produžeci. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?