0

"Orlići" predsedniku: Hoćemo penzije!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozdravio je omladinsku reprezentaciju, koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta i izrazio nadu da će izabranici Veljka Paunovića uskoro zaigrati za seniorski tim.

“Mislio sam da sam zaboravio da držim govore sreće i zadovoljstva što se tiče fudbala, omladinci su bili odlični. Srećniji sam od njih, jer oni ne mogu da osete koliko su podigli Srbiju posle mnogih produžetaka i golova u zaustvnom vremenu. Karadžić je trebalo da kaže da ćete uskoro zameniti seniore, pošto nismo zadovoljni njihovim rezultatima. Oni moraju da uče od mlađih, kao što sam ja od vas dosta naučio sada”, rekao je Nikolić na svečanosti u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Posle predsednikovog govora dogodila se duhovita situacija, jer su omladinci skandirali da žele nacionalne penzije, na šta ima je Nikolić rekao da im to sleduje posle uspeha na Novom Zelandu.

Nikolić je od omladinaca na poklon dobio loptu i dres Srbije sa potpisima svih igrača.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?