0

"Orlići" na okupu, cilj polufinale!

Članovi mlade reprezentacije Srbije okupili su se u Beogradu, gde će početi pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj.

“Svi igrači su došli na vreme. Dobro su, zdravi su i sa te strane nemamo problema. Imamo uslove da se dobro pripremimo da maksimalno spremni odeno u Češku. Naše ambije se znaju, a to je plasman među četiri najbolje selekcije Evrope. Time bismo ispunili i olimpijsku normu i plasirali bi smo se na Olimpijske igre u Rio sledeće godine”, rekao je Dodić, prenosi Fudblaski savez Srbije.

Dodiću su se javili svi pozvani igrači na koje se računa za Evropsko prvenstvo u Češkoj, osim Filipa Đuričića i Filipa Kostića koji će se, zbog obaveze prema A timu, naknadno priključiti reprezentaciji.

Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije održaće se od 17. do 30. juna u Češkoj. Srbija će igrati u Grupi A, u Pragu, sa selekcijama Češke, Danske i Nemačke.

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu Srbija će igrati protiv Nemačke 17. juna (20.45), u drugom kolu, tri dana kasnije protiv domaćina Češke (18.00), a 20. juna protiv selekcije Danske (20.45).

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?