0

Orlići savladali Amerikance pod njihovim uslovima


AKO se po poslednjoj proveri Mondijal poznaje – biće dobro. Omladinci Srbije zabeležili su minimalnu pobedu u duelu protiv vršnjaka iz SAD (1:0) u ambijentu koji je bio sve samo ne fudbalski, pošto je utakmica odigrana bez prisustva publike, u strogo zatvorenom ambijentu, na insistiranje Amerikanaca.
Naš tim dominirao je tokom svih 90 minuta, stvarao prilike, kontrolisao igru, delovao kompaktnije i sasvim zasluženo minimalno slavio, mada je pobeda lako mogla da bude i ubedljivija. Amerikanci su se pokazali, baš kako se i očekivalo, kao veoma tvrd orah, fizički snažni, uporni i borbeni, ali su ovog puta naleteli na kvalitetnijeg i raspoloženijeg protivnika.Jedini gol delo je Miloša Veljkovića u 65. minutu, na asistenciju Andrije Živkovića, koji se u subotu priključio saigračima iz reprezentacije. On je efektno izveo slobodan udarac, a na prvoj stativi je spretan bio Veljković i sproveo loptu u mrežu. Živković je u 70. minutu propustio priliku da se i sam upiše u strelce, bila je to za njega idealna pozicija iskosa sa desne strane, nedostajali su santimetri da lopta završi u mreži. Do kraja susreta igrali se tvrdo i borbeno, “orlići” su čuvali loptu, ali se nisu štedeli ni u duelima.Srbija se na SP koje se igra na Novom Zelandu nalazi u grupi sa Malijem, Meksikom i Urugvajem, a prvi meč igra 31. maja sa rivalom iz Južne Amerike. SRBIJA – SAD 1:0 (0:0)SRBIJA: V. Milinković-Savić (od 46. Manojlović) – Gajić (od 46. Grujić), Jovanović (od 75. Janković), Veljković, Babić (od 75. Pankov), Milošević (od 46. Antonov) – Zdjelar, Maksimović (od 60. Živković), S. Milinković-Savić (od 60.Stevanović) – Gaćinović (od 60. Mandić), S. Ilić (od 46.Šaponjić).SAD: Stefen – Alen, Tal, Zelalem, Hindman – Kanuse, Sonora, Peri-Akosta, Karter-Vikers – Rubin, Džejmison. Igrali su još: Pejn, Rekueho, Palmer-Braun, Olsen, Miazga, Mur, Delgado.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?