0

„Orlići“ pobedili SAD u prijateljskoj utakmici

Izabranici selektora Veljka Paunovića mogli su ubedljivije da trijumfuju, pošto su propustili nekoliko odličnih prilika preko Miloševića, Maksimovića, Gaćinovića i Živkovića, dok su Amerikanci uspeli samo jednom da zaprete srpskom golu.

“Provera je u potpunosti uspela, baš nam je trebao ovakav rival – tvrd, kvalitetan i borben. Pokazali smo visok nivo protiv Amerikanaca, dobru formu i za trud smo nagradeni pobedom protiv jedne nacije koja iz godine u godinu ozbiljno napreduje. Od ovog trenutka smo u potpunosti fokusirani na početak šampionata i ne smemo da dozvolimo da nas dobre igre opiju. Tražim punu koncentraciju, maksimalnu fokusiranost jer tek nas čeka veliki posao”, rekao je Paunović.

Srbija se nalazi u D grupi prvenstva sveta sa reprezentacijama Urugvaja, Malija i Meksika, a prvi meč na turniru igraće 31. maja protiv “Urusa” od 16 sati po lokalnom vremenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?