0

OFK – Zvezda, u rukama tužilaštva

Prvo osnovno tužilaštvo započelo je provere povodom utakmice Crvena Zvezda – OFK Beograd od 19. jula radi utvrđivanja da li je bilo nameštanja rezultata meča, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

“Postoje određene indicije da bi u tom slučaju moglo da bude nekih neregularnosti pa su naložene provere radi utvrđivanja da li je izvršeno krivično delo ‘dogovaranje ishoda takmičenja'”, precizirali su u tužilaštvu.

Više javno tužilaštvo juče je prosledilo Prvom osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu jedne sportske nevladine organizacije podnetu protiv NN lica povodom te utakmice.

Prvom osnovnom tužilaštvu je i Fudbalski savez Srbije prosledio određenu dokumentaciju koja se tiče prošle sezone, naveli su u tom tužilaštvu i napomenuli da je povodom tih podnesaka predmet objedinjen i da je u toku prikuljanje potrebne dokumentacije, kao i druge provere.

Nakon prikupljanja potrebne dokumentacije i informacija tužilaštvo će proceniti da li je izvršeno krivično delo ‘dogovaranje ishoda takmičenja’ ili neko drugo krivično delo.

Sporna utakmica koja je izazvala burne realcije u sportskoj i široj javnosti odigrana je u nedelju 19. jula između OFK Beograd i Crvene zvezde na stadionu Obilića na Vračaru. Zvezda je pobedila sa 6:2, iako je na poluvremenu gubila sa 0:2, pa se u javnosti spekuliše o mogućem nameštanju.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?