0

OFK – Zvezda, FSS pokrenuo istragu

Fudbalski savez Srbije (FSS) otvorio je danas istragu zbog dešavanja na utakmici između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6) zbog sumnje da je vršen pritisak na igrače i stručni štab “romantičara” da prepuste bodove.

“Na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu utakmice od strane više lica vršen pritisak na igrače i članove stručnog štaba OFK Beograda, u skladu sa članom 26 Pravilnika o prevenciji i sprečavanju nameštanja utakmica, oficir za integritet FSS je 22. jula otvorio internu istragu”, navodi se u saopštenju na sajtu FSS-a.

Iz FSS-a poručuju da su u dosadašnjem toku istrage obavljeni razgovori sa službenim licima o okolnostima i dešavanjima pre, tokom i nakon pomenute fudbalske utakmice.

“O rezultatima istrage i daljim aktivnostima javnost će biti naknadno obaveštena”.

Crvena zvezda je gubila sa 2:0 na poluvremenu OFK Beograda, ali je u nastavku uspela da postigne šest golova i trijumfuje sa 6:2.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?