0

OFK Beograd predstavio Bekvalca

Bekvalcu, koji je treći put u karijeri imenovan za šefa stručnog štaba “romantičara”, dobrodošlicu su poželeli predsednik Drakče Dimitrijević, generalni sekretar Aleksandar Pivić i član Upravnog odbora Saša Gajović.

“Zahvaljujem se prijateljima na dobrodošlici. Čim sam dobio poziv, odmah sam i prihvatio. Znam da smo u delikatnoj situaciji i biće teško doći do cilja, ali da ne verujem u ljude oko sebe i fudbalere, ne bih ni dolazio. Rezultati su plod rada i želje istomišljenika i sa puno optimizma verujem da možemo među osam najboljih ekipa”, rekao je Bekvalac na predstavljanju na Karaburmi.

Bekvalac je na mesto šefa struke OFK Beograda došao umesto Vladimira Petrovića, koji je zbog loših rezultata podneo ostavku.

“S Vladimirom Petrovićem smo se prijateljski rastali. Nije bio zadovoljan rezultatima i ponudio je ostavku. Naš primarni cilj je da budemo medju osam ekipa i zahvaljujemo Vladimiru Petroviću na saradnji. Srećni smo što je čovek s jednom bogatom igračkom i trenerskom karijerom bio deo našeg kolektiva”, kazao je Dimitrijević.

On je dodao da je Upravni odbor OFK Beogarada jednoglasno izabrao Bekvalca za novog trenera ekipe.

“Želim da napomenem da svaki put kada je bio trener OFK Beograda, mi smo igrali neko od evropskih takmičenja. Želeo bih da ponovimo takav uspeh i ove sezone, i naravno poželeo bih puno uspeha u daljem radu”, rekao je Dimitrijević.

OFK Beograd posle sedmog kola Super lige zauzima 13. mesto sa šest bodova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?