0

Novosti: Kosanović je novi trener Zvezde!

Kako se navodi, razgovori sa Kosanovićem intenzivirani su u minule tri nedelje, kada se definitivno znalo da je razlaz sa aktuelnim šefom struke Nenadom Lalatovićem neizbežan, a juče je došlo do konačnog dogovora.

Ruku su, kako “Novosti” saznaju, jedan drugom u Beogradu stegli Milorad Kosanović i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Pošto Lalatoviću ugovor ističe po završetku meča sa Lučanima, Upravni odbor će se sastati u ponedeljak i ozvaničiti saradnju sa Kosanovićem.

Verovatno ova saga koja traje ne bi poprimila te i toliko tajnovite dimenzije, ali u Zvezdi nisu hteli da se istrčavaju, a i Kosanović nije hteo da priča na tu temu, jer prvenstvo još nije završeno.

Kosanovićev Novi Pazar je ove sezone igrao odlično, pa i pored mnogobrojnih kazni i igranja bez publike koja je zasigurno najveći adut kluba sa Jošanice, stigao na korak do Evrope. Ipak, Novopazarci neće igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, ali i osvajanje petog mesta je istorijski uspeh kluba. A najzaslužniji je, svakako, bio Kosanović, koji je u ovim turbulentnim vremenima uspeo da sačuva mir, stvori dobru atmosferu i napravi igru koja je pobrala aplauze.

Upravo je to i razlog zašto su se u Zvezdi odlučili da Kosanoviću treći put ukažu poverenje, iako on ni 1997/1998, a ni 2007. godine nije osvojio nijedan trofej.

Klub sa “Marakane” je u delikatnoj situaciji, traže se i trofeji, ali i lansiranje svojih mladih igrača, pa im je bio potreban stručnjak koji ima i iskustvo, ali i dar da stvara i promoviše Zvezdine talente.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?