0

Novosađani dočekali šampione sveta

Svetske šampione, članove mlade reprezentacije Srbije koji nastupaju ili su nastupali za FK Vojvodina, Novosađani su sinoć dočekali na najlepšoj plaži na Dunavu, novosadskom Štrandu.

Program svečanog dočeka počeo je u 20 sati, a u njemu su učestvovali novosadski bendovi “Apsolutno romantično”, Zorule i Amajlija, a braća Milinković-Savić, Vanja i Sergej, Srđan Babić, Mijat Gaćinović, Radovan Pankov i pomoćni trener Milan Kosanović, na binu su došli nešto posle 23 sata.

Kada su se pojavili, Štrand je “eksplodirao”, počeo je veličanstven vatromet, upaljeno je na desetine baklji i gromoglasno se skandiralo “šampioni, šampioni”.

Očigledno iznenađeni ogromnim brojem ljudi koji je došao da ih pozdrave, fudbaleri su se kratko obratili i rekli da titula pripada srpskom narodu i da su je zasluženo osvojili na Novom Zelandu.

Pre mladih fudbalskih reprezentativaca, na binu na centralnom platou Štranda, burno pozdravljeni od prisutnih, izašli su i vaterpolisti reprezentaciji Srbije, koji nastupaju za VK Vojvodina, a koji su juče u Bakuu osvojili zlatnu medalju na prvim evropskim igrama.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?