0

Novi skandal – Albanski fudbaleri sa dron operaterom

Uz Ismaila Morinu na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama su kapiten albanske reprezentacije Lorik Cana, Škelzen Gaši, Bera Xemšiti, Ermin Lenjani, Elseid Hisaj i Taulant Džaka.

Podsetimo, nezamapćen incident u Beogradu dogodio se u oktobru prošle godine, kada se iznad terena pojavio dron sa zastavom takozvane “Velike Albanije”, meč između Srbije i Albanije je prekinut, nakon čega su navijači uleteli na teren i usledili su incidenti.

Posle dugotrajnog procesa Sud za sportsku arbitražu dodelio je Albaniji tri boda, a Srbiji oduzeo tri i kaznio je sa dve utakmice bez prisustva publike na domaćem terenu.

Ovaj incident je pokrenuo i niz sličnih jer su se posle njega nad sportskim terenima širom sveta počeli pojavljivati dronovi, tako se jedan juče srušio i na tribine stadiona “Luj Armstrong” tokom meča na Ju-Es openu u Njujorku. Srećom, tribine su bile prazne a njujorška policija je kasnije uhapsila jednog učitelja pod sumnjom da je upravljao dronom.

Danska i Albanija odigrali su nerešeno 0:0, a oba tima zadržala su šanse za plasman na prvenstvo Evrope sledeće godine u Francuskoj.

Srbija je večeras pobedila Jermeniju sa 2:0, ali je bez šansi za plasman na kontinentalni šampionat, a u narednoj utakmici gostuje 8. oktobra upravo reprezentaciji Albanije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?