0

Novi Pazar: Matos definitivno u Zvezdi

“Sve uslove smo precizirali i ofanzivni vezista iz Brazila, s kojim smo imali dvogodišnji ugovor, uskoro će i zvanično postati igrač beogradske Crvene zvezde”, rekao je Korać radiju “Sto plus”.

Bruno (25) je stigao u Pazar pre 10 meseci iz brazilskog Žuazeirensea, a prošle sezone postigao je četiri gola na 22 utakmice u Super ligi Srbije.

S druge strane, Korać je otkrio da će Predrag Pavlović ostati u Novom Pazaru još godinu dana.

“Njegov ostanak je velika stvar za ekipu, a na dobro putu smo da u najkraćem roku postignemo dogovor s još dvojicom fudbalera”, kazao je Korać.

Pavlović (29) je nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije i bio je učesnik Letnjih olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. On je u minulom prvenstvu igrao na 29 od 30 utakmica, a četiri puta se upisao u listu strelaca.

Treninzima Novog Pazara priključio se i Ivica Jovanović, doskorašnji član OFK Beograda, čiji potpis se očekuje tokom narednih dana.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?