0

Nova pobeda Pazara, Jagodinci konačno postigli gol

 Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su drugu uzastopnu pobedu u Super ligi Srbije, pošto su u gostima pobedili Jagodinu sa 2:1 u četvrtom kolu takmičenja.

Golove za Novi Pazar postigli su Predrag Pavlović u 49. i Stefan Aškovski u 63. minutu, dok je strelac za Jagodinu bio Mile Savković u 68. minutu.

Jagodina je imala priliku da izjednači, pošto je u poslednjih oko 15 minuta opsedala gol gostiju, ali nije uspela da postigne gol. Domaći navijači burno su reagovali na prekršaj u šesneastercu Novog Pazara, ali sudija Dejan Santrač nije dosudio penal.

Pazar je u prošlom kolu pobedio šampiona države Partizan i sada iz četiri kola ima sedam bodova i nalazi se na drugom mestu tabele, iza čačanskog Borca koji jedini ima sve tri pobede.

Jagodina je ostala na dnu tabele, bez ijednog osvojenog boda, a večerašnji gol joj je prvi u sezoni i sada ima gol-razliku 1:12.

Preostali mečevi četvrtog kola igraju se za vikend.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?