0

Nikolić: Partizan mi nije dodatni motiv


SA nestrpljenjem su i u Borisovu iščekivali ishod žreba u Nionu, a po rečima veziste prvaka Belorusije Nemanje Nikolića Partizan nije bio najpoželjniji rival.
– U klubu su zadovoljni, ne i presrećni ishodom žreba. Ako hoćeš u Ligu šampiona onda moraš da savladaš svakoga ko ti se nađe na putu, a većina smatra da bi lakši posao imali protiv Astane, Skenderbega ili Malmea – raportira crnogorski reprezentativac Nemanja Nikolić.Nikolić je svojevremeno nosio dres Crvene zvezde i napominje da mu to neće biti poseban motiv pred okršaje sa klubom iz Humske:- Neće to za mene predstavljati nikakav dodatni motiv. Lepo bi bilo da sa stadiona Partizana odemo u Ligu šampiona, ali to mi nije posebna motivacija. Volim Zvezdu, navijam u svim sportovima za nju, ali ne vidim ništa specijalno u tome što igramo protiv Partizana.Za razliku od mišljenja koje je ustaljeno u Srbiji da je bolje igrati revanš na domaćem terenu u Borisovu su zadovoljni voljom žreba.- Mislim da je prednost to što igramo prvi meč pred svojim navijačima. Dok se ekipe ne poznaju najbolje bolje je igrati na domaćem terenu. Tako nas je Dandalk umalo iznenadio, pa smo bili spremni za revanš. Mislim da su šanse za plasman u Ligu šampiona 50-50, jer Partizan ima veoma iskusan tim – zaključio je Nikolić.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?