0

Nikodijević: Nije bilo zabrane za Mrkelu i Miloševića, u pitanju je nesporazum

Povodom pisanja pojedinih medija da je gradski menadžer Goran Vesić zabranio Mrkeli i Miloševiću da izađu na balkon i zajedno sa stručnim štabom i igračima proslave titulu svetskog prvaka, Nikodijević je objasnio da je “u euforiji došlo do nesporazuma”.

Kako je istakao, preporuka domaćina da na balkon ne izlaze političari, državni funkcioneri i funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije se u svakom slučaju nije odnosila na Mrkelu, direktora mlađih selekcija, i Miloševića, potpredsednika Saveza zaduženog za mlađe kategorije, koji su zajedno sa reprezentacijom deo uspeha.

“Svakako cenimo njihov doprinos koji su dali tituli i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena. Čim su se pojavili medijski napisi kontaktirao sam sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Zoranom Lakovićem i raspravili smo o detaljima nesporazuma. Još jednom apelujem da se pažnja javnosti ne skreće sa istorijskog uspeha omladinske reprezentacije”, istakao je Nikodijević.

Nikodijević je saopštio i da je on bio zadužen za protokol dočeka mladih fudbalera, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon, te da nesporazum ne sme da baci senku na svetsku titulu.

“Domaćin dočeka mladih fudbalera, u ime Skupštine Beograda, bio sam ja. Jedini sam komunicirao sa zvaničnim predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije. To znači da sam u dogovoru sa njima donosio odluke o tome kakav će biti protokol dočeka, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon. Nijedan drugi funkcioner Skupštine grada, uključujući i Vesića, nije učestvovao u dogovorima, niti je donosio bilo kakve odluke povodom dočeka”, rekao je Nikodijević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?