0

Niko Kovač nije više selektor Hrvatske

Niko Kovač nije „preživeo” sednicu Izvršnog odbora FSH. Jednoglasno je doneta odluka o njegovoj smeni, posle osvojenog samo jednog poda iz dve poslednje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Interesantno je da naslednik nije imenovan, odluka je odložena za dve nedelje, tačnije 21. septembar. U medijima je plasirana informacija, odnosno probni balon, kaoko je Zdravko Mamić već odlučio da će Kovača zameniti Ante Čačić. Reakcija je bila burna, navijači su bili najneprijatnije iznenađeni ovakvim rešenje. Mnogobrojni navijači ne bi glasali za smenu Kovača da su znai ko je glavni kandidat za naslednika.

Očito da su ovakve reakcije navijače odložile odluku o imenovanju Čačića za novog selektora. On zasad ostaje na klupi Lokomotive i videćemo hoće li zaista na kraju sesti na užarenu klupu “vatrenih”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?