0

„Ni reč o kazni“

06.12.2012.

Potpredsednik FSS izjavio da prvi čovek UEFA na proslavi u Zagrebu nijednom nije spomenuo moguću kaznu za Srbiju zbog incidenata na meču mladih selekcija u Kruševcu,prenosi fudbalsrbija.net

Ivan Ćurković, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, izjavio je da je na proslavi 100 godina HNS u Zagrebu imao priliku da se sretne i porazgovara sa predsednikom UEFA Mišelom Platinijem.

Platini je na tom skupu jasno poručio Srbiji i Hrvatskoj da moraju da povedu računa o navijačima i da predstojeći dueli kvalifikacija za Mundijal u Brazilu 2014. u Zagrebu i Beogradu moraju da proteknu bez incidenata, jer će u suprotnom biti oštrih sankcija.

Ćurković je izjavio da Platini, međutim, nijednog trenutka nije spominjao kaznu koja će biti izrečena zbog incidenata koji su se dogodili na meču mladih selekcija „orlova“ i Engleske u Kruševcu.

„Ne, apsolutno nijednu reč nismo razmenili na tu temu. Mada, da budem iskren, možda i nije bilo potrebe posle više nego slikovitog govora koji je imao pred čelnicima FS Hrvatske. Platini je jasno upozorio da su huligani na tribinama, regularnost takmičenja i još neke stvari glavna omča oko vrata i njima, a i ‘jednom njihovom susedu’. Vrlo dobro se zna na koga je mislio“, izjavio je za „Novosti“ Ćurković.

On je objasnio i koji su sledeći potezi FSS, i najavio nove susrete sa Platinijem.

„Naše veze, dugogodišnja prijateljstva su jedna strana medalje. Na drugoj su stvari koje su učinjene, neke koje nisu, a pokušavaju da se iskonstruišu, ali i neke koje moraju da nas nateraju da ih konačno rešavamo. Platini i ja ćemo se verovatno videti još jednom do kraja godine, a sigurno na utakmici Hrvatska – Srbija u martu 2013. On je još jednom ponovio da će lično biti prisutan na tom meču“, dodao je potpredsednik FSS.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?