0

Nemanja Matić: Čelsi će se boriti za titulu!

Ove godine prvenstvo je počelo 10 dana ranije, kako bi selektor fudbalske reprezetnacije Engleske Roj Hodžson imao vremena da pripremi ekipu za šampionat Evrope, koji startuje u junu naredne godine.

“Tih deset dana možda predstavlja problem, ali to onda važi za sve ekipe, ne samo za nas. To je fudbal i moramo da se nosimo sa tim. Na treninzima su međutim, svi veoma “gladni” pobeda i svako želi da osvoji titulu, a mi znamo šta moramo učiniti da bi došli do nje. Idemo korak po korak, siguran sam da ćemo se poboljšati i da će se Čelsi sigurno boriti za titulu”, rekao je Matić.

Šampion engleske ove sezone osvojio je samo jedan bod, pošto je u prvom kolu remizirao sa Svonsijem (2:2), dok je u drugom poražen od Mančester sitija sa 3:0.

Matić je za “plavace” do sada odigrao 69 utakmice, postigao tri gola i osvojio dve Premijer lige, FA kup i Liga kup.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?