0

Nema odmora na Enfildu, stigao Klajn

Engleski fudbaler Natanijel Klajn posatao je četvrti igrač koji je prešao iz Sautemptona u Liverpul u poslednjih godinu dana, pošto je potpisao ugovor sa “crvenima”.

Liverpul je saopštio da je Klajn potpisao dugogodišnji ugovor. Finansijski detalji nisu objavljeni, ali britanski mediji navode da je reč o cifri od 12,5 miliona funti.

Iz Sautemptona, u grad Bitlsa pre Klajna su prešli Dejan Lovren, Adam Lalana i Riki Lambert, što znači da je Sautempton zaradio više od 60 miliona funti samo od Liverpula.

“Ostvarenje je sna doći u tako veliki klub sa bogatom istorijom. Jedva čekam da sve počne”, rekao je Klajn za sajt kluba.

Klajn je već šesto pojačanje Liverpula za narednu sezonu, pošto su pre njega na Enfild stigli Roberto Fimrino, Džejms Milner, Deni Ings, Adam Bogdan i Džo Gomes.

Tu Liverpul neće stati, jer traži još i napadača i centralnog veznog igrača.

 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?