0

Navijači Srbije na danskim trgovima

Više desetina navijača fudbalske reprezentacije Srbije okupilo se u Kopenhagenu uoči današnje utakmice protiv Danske u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Većina je u majicama sa srpskim obeležjima, u dresovima i sa državnim zastavama. Oni se okupljaju na nekoliko centralnih trgova danske prestonice.

Policije na ulicama Kopenhagena gotovo i da nema, a domaći navijači ih uglavnom pozdravljaju, dok nekolicina prilazi da se fotografiše.

Srpski navijači će uskoro krenuti ka stadionu, iako je Fudbalski savez Danske saopštio da im neće dozvoliti da prisustvuju utakmici s nacionalnim obeležjima.

Utakmica petog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Danske i Srbije igraće se na stadionu Telija Parken od 20.45.

Srbija posle četiri utakmice u kvalfikacijama zauzima pretposlednje, četvrto mesto sa samo jednim bodom, šest manje od Danske i Albanije, a čak osam manje od Portugala.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?