0

Morinjo: Real i Barselona ne bi dominirali u Premijer ligi

Sjajni Portugalac je napustio Real Madrid 2013. godine i vratio se u engleski Čelsi.

Nakon osvajanja titule u Premijer ligi pojavila se vest da će se vratiti u Primieru i na klupu Reala, a Morinjo je na te navode odgovorio na sebi svojstven način.

“Bio sam u Španiji, ali nisam uživao. Nisam uživao jer sam osvojio titulu sa rekordnih 100 bodova i sa 121 postignutim golom, a tokom sezone smo odigrali tri ili četiri prave utakmice. Titulu sam izgubio sa 92 osvojena boda, a opet smo odigrali četiri ili pet pravih mečeva. Osećate pritisak da morate da pobedite u svakoj utakmici, jer ako ne pobeđujete niste prvaci. Veliki je jaz između velikih klubova i ostalih”, kazao je Morinjo.

Morinjo je objasnio i zašto je Premijer liga mnogo bolja od ostalih evropskih liga.

“U ostalim zemljama možeš pobeđivati i kada odmaraš najvažnije igrače. U Španiji i Italiji sam pobeđivao i kada sam odmarao igrače, razmišljao sam o evropskim utakmicama koje slede… Ove sezone sam odmarao nekoliko igrača protiv Bradforda i izgubio sam. To je engleski fudbal”, naveo je Morinjo.

“Mislim da je velika razlika između Premijer lige i Primere. Da li bi Barselona i Real Madrid pobeđivali u Premijer ligi? Možda da, možda i ne”, dodao je on.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?