0

Morinjo: Nemam obavezu da se rukujem sa Vengerom

Menadžer Čelsija Žoze Morinjo tvrdi da ne postoji problem između kolege iz Arsenala Arsena Vengera i njega, uprkos tome što nije želeo da se pozdravi sa njim posle poraza u meču Komjuniti šilda.

“Ne želim da pravim priču oko toga. Ukoliko šetate ulicom nemate obavezu da se javite nekoj osobi ili da se rukujete. U sportu je to malo drugačije, ali u tom trenutku razmišljao sam samo o klubu i mojim igračima. Ipak, ne mislim da je menadžer dužan da se rukuje sa drugim ukoliko to neće”, rekao je Morinjo za Skaj Sport.

Morinjo i Venger su tokom karijere često imali nesuglasice i nekoliko sukoba, kako verbalnih tako i fizičkih, od kojih je sigurno najveći bio onaj iz prošle godine kada su se međusobno pokoškali u toku utakmice.

Francuski stručnjak je u nedelju u minimalnoj pobedi nad Čelsijem (1:0) ostvario tek prvi trijumf nad Morinjom posle 14 utakmica.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?