0

Morinjo najbolji trener, Azar najbolji igrač

Belgijskog fudbalera su pre mesec dana i njegove kolege proglasile za najboljeg igrača engleskog prvenstva, u kojem je ove sezone postigao 14 golova i zabeležio osam asistencija.

Azar je priznanje dobio ispred saigrača Seska Fabregasa, Nemanje Matića i Džona Terija, kao i Serhija Aguera iz Mančester Sitija i Aleksisa Sančeza iz Arsenala.

Morinjo je predvodio “plavce” do titule prvaka Engelske, njegove treće iz dva mandata u londonskom klubu, a pobedio je u konkurenciji Ronalda Kumana iz Sautemptona, Gerija Monka iz Svonsija i Arsena Vengera iz Arsenala.

Čelsi je postavio rekord po broju dana provedenih na čelu tabele, pošto su na samom vrhu bili još od 30. avgusta. Tačno 274 dana ostali klubovi su gledali Čelsiju u leđa.

Portugalski trener nije zaboravio ljude sa kojima radi svakodnevno, pa je nagradu primio zajedno sa članovima svog stručnog štaba.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?