0

Morinjo: Kosta ne ide nigde, srećan je u Čelsiju

Kako je u ponedeljak preneo San, Kosta svojim prijateljima i porodici poručio da namerava da napusti London i ponovo zaigra u ekipi u Atletiko Madrida.

“On je osoba odgovorna za sve dobro što smo imali u svlačionici. On je toliko srećan, zabavan i zanimljiv u svakom trenutku. Sigurno je jedan od najsrećnijih momaka u svlačionici, tako, ako je to njegova nesreća, ja sam zadovoljan zbog toga”, rekao je Morinjo novinarima u Sidneju gde je Čelsi pobedio istoimenu ekipu sa 1:0 u poslednjem meču u sezoni.

Kosta je zbog problema sa ložom odigrao samo 40 minuta utakmice na Olimpijskom stadionu u Sidneju, kojoj je prisustvovalo 83.598 gledelaca.

“Dijego je bio umoran i nisam želeo da rizikujem. Rekao sam mu, hajde da te navijacči vide makar pola sata Kostu na terenu. Igrao je 40 minuta i to je bilo dovoljno”, dodao je Morinjo.

Kosta je u prvoj sezoni odigrao 34 utakmice i postigao 21 gol za klub sa Stamford Bridža, od čega 20 u Premijer ligi.

Tokom karijere igrao je za Bragu, Penafijel, Seltu, Albasete, Valjadolid i Rajo Valjekano.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?