0

Morinjo: Čeh je mnogo učinio za Čelsi

“Petr je sjajno služio Čelsi više od 11 godina i pomogao je ovom klubu da osvoji skoro sve što može da se osvoji. Ja sam sve vreme želeo da ostane sa nama, ali razumem njegovu želju da ode i igra u prvom timu svake nedelje”, rekao je Morinjo.

Čeh je potpisao ugovor sa Arsenalom i rekao je da mu je u prvom planu bila želja da igra u prvom timu, pošto ga je u Čelsiju istisnuo Tibo Kurtoa.

“Ponekad morate da poštujete želje nekoga ko je zaslužio toliko poštovanja svojom službom klubu. Podržavam odluku vlasnika da mu odaju počast na ovaj način. Jako retko u fudbalu se donosi ovakva odluka i zbog nje sam ponosan na klub. Petrovi uspesi ovde će se uvek pamtiti i hoću da mu zahvalim za sve što je uradio”, rekao je Morinjo.

Morinjo je doveo Čeha 2004. godine iz Rena. Sa Čelsijem je osvojio Ligu šampiona, četiri titule prvaka Engleske, četiri FA Kupa, tri Liga kupa i jednom Ligu Evropa.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?