0

Mojsilović: Bolji uvek pobede, makar u poslednjoj sekundi

“Sticajem okolnosti smo u ligi sa Partizanom, nismo ni blizu, ravnopravni Partizanu. Ovo je bilo za utisak, bodove tražimo u narednim kolima”, rekao je Mojsilović novinarima posle utakmice u Beogradu

Spartak je izgubio od Partizana sa 2:1 u četvrtom prvenstvenom kolu, a pobedonosni gol postigao je Saša Lukić u 95. minutu.

“Čestitam Partizanu na apsolutno zasluženoj pobedi. Uvek tako bude, oni koji su bolji daju gol, pa makar i u poslednjoj sekundi”, kazao je Mojsilović.

On je Partizanu poželeo da se plasira u Ligu šampiona.

“Partizanu iz sveg srca želim da se plasira u Ligu šampiona, zaslužuje svime što je do sada uradio. Navijam za srpski klub i to bi bila velika stvar”, naveo je trener Spartaka.

Mojsilović je istakao da mu je drago što je Partizan igrao u najjačem sastavu, izuzev povređenog Marka Jevtovića.

“To govori koliko je poštovanje prema Spartaku, koliko dobro radimo. Moji igrači su radom, igrom i ponašanjem večeras to opravdali”, rekao je on.

Mojsilović je bio na meti navijača crno-belih pre, za vreme i posle utakmice u Humskoj, a kako je rekao, to je zbog toga što su neke njegove reči “izvučene iz konteksta”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?