0

Mitrović: Udaraće me, udaraću i ja njih!

Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je ovog leta stigao na Sent Džejms Park iz belgijskog Anderlehta, poznat je kao igrač vrlo naglašenih fizičkih karakteristika. Poznat je, takođe, i kao vrlo snažan mentalno, a sam menadžer Stiv Meklaren je nedavno kazao da Mitrović ima „malo đavola” u sebi.

„Želite da postignete gol u svakoj utakmici i da se borite svim silama. Znam, odbrambeni igrači u Premijer ligi će hteti da me potkače ili šutnu od prvog minuta. Naravno, onda ću i ja njih šutnuti. To je normalno za mene”, istakao je Mitrović.

„Da, dobio sam nekoliko ožiljaka tokom utakmica. To pokazuje da sam sreman da idem svugde, čak i tamo gde boli. Ako je potrebno da postignem gol, staviću glavu bilo gde”, naglasio je mladi napadač, uveren da će se brzo privići na život u Premijer ligi.

„Ja sam tipična ‘devetka’. Uvek sam u šesnaestercu, snažan sam, dobar u skoku. Engeski fudbal je brži nego u Belgiji. Možda će biti potrebno i da trčim malo više nego što sam navikao, ali svakog dana ulazim u sve bolju formu. Mislim da ću se dobro snaći”, zaključio je Mitrović, naslednik, nadaju se u klubu, velikog Alana Širera.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?