0

Mitrović ne želi da ga porede sa Balotelijem


PROŠLO je deset dana otkako je stigao u Premijer ligu, ali ostrvski mediji i dalje nesmanjenim intenzitetom i žarom pišu o Njukaslovoj pridošlici Aleksandru Mitroviću. I svi se slažu u jednom – Mitar je “lud” u pozitivnom smislu, ali i neverovatno talentovan špic.
Visokotiražni engleski “Gardijan” na veoma zanimljiv način je predstavio mladog srpskog napadača. Novinari ovog renomiranog lista u prvi plan ističu Mitrovićevu neverovatnu posvećenost i požrtvovanost u službi tima. Kao posledica njegovog neukrotivog temperamenta često su se rađali žuti i crveni kartoni, ali i spektakularni golovi. Uprkos tome što su ga mnogi poistovećivali sa ekscentričnim Marijom Balotelim zbog krajnje neobičnih frizura, naš fudbaler kaže da bi više voleo da ga upoređuju sa ubojitim ofanzivcem Čelsija Dijegom Kostom. – On trči, daje golove, vraća se u odbranu, izgara za tim i ništa mu nije teško. Više bih voleo da budem nalik njemu – objašnjava Mitrović. Pored neospornih fudbalskih kvaliteta Aleksandar Mitrović zaokuplja pažnju javnosti upadljivim frizurama. Svoj imidž menja često, skoro kao čarape, a za ovo ima sasvim lako i logično pojašnjenje. – Život je, sam po sebi, suviše dosadan da bih stalno imao istu frizuru – geslo je kojim se Mitrović rukovodi. Van terena je stalno dobro raspoložen, lik koji je staložen i prijateljski nastrojen, dok je na terenu osoba koja će uložiti poslednji molekul snage za trijumf. Nebrušeni dijamant koji čeka obradu u žestokim premijerligaškim duelima. Vatra koja tinja spremna je da postane pravi plamen koja će, žargonski rečeno, zapaliti i postojbinu fudbala. SUKOB SA IBROM ZBOG PSOVKI ENGLEZI i sami tvrde da je Mitroviću u krvi da bude najbolji i da se najviše trudi na terenu. Korpulentni centarfor, zaista, ne ume drugačije. Pa makar to značilo da dođe u sukob sa protivničkim igračima, kao kada je na prošlogodišnjoj utakmici Lige šampiona protiv PSŽ dospeo u otvoreni klinč sa Zlatanom Ibrahimovićem. – Psovao je mene i Luku Milivojevića na srpskom. Šta je on mislio, kako ću da se ponašam? Da se povučem? – zapitao je tada srpski fudbaler.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?