0

Mirkov: Moja izjava je izvučena iz konteksta

Mirkov je u nedelju uveče o utakmici u kojoj je Zvezda posle preokreta pobedila OFK Beograd sa 2:6, rekao SOS kanalu da je “Uefa sasvim sigurno pratila meč zbog enormnih uplata u kladionicama”.

Tu njegovu izjavu preneli su gotovo svi domaći mediji, što je potom izazvalo prilično oštar odgovor generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je to nazvao “organizoivanom hajkom Tomislava Karadžića i njegovog ‘potrčka’ generala Mirkova”.

Međutim, Mirkov se danas ponovo oglasio i u izjavi za B92 rekao da su novinari “napumpali njegovu izjavu” i da je ona izvučena iz konteksta. On je naglasio da uopšteno rekao da bi Uefa i Interpol mogli da pokrenu istragu, kao i da se to nije odnosilo konkretno na ovaj meč.

“Pričali smo uopšteno, a novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu. Nije tačno ni da me je zvao Karadžić i tražio istragu. Ja sam samo rekao da Uefa prati sve utakmice, postoji monitoring i ukoliko dođe do naglog pada i skoka uplate, to je sumnja, a ne ukazuje da je namešteno. U ovom slučaju to niko nije rekao”, objasnio je Mirkov za B92.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?