0

Mirko Ivanić sve bliži Zvezdi


CRVENA zvezda se u utorak seli u Sloveniju, a trener Miodrag Božović imaće prilično ispunjen autobus. Crveno-beli očekuju u ponedeljak da ozvaniče dogovoren posao sa štoperom Zoranom Rendulićem, ali i da intenziviraju pregovore sa Vojvodinom oko transfera Mirka Ivanića (21)!
Mladi reprezentativac je osvojio i srce trenera Božovića kvalitetom, odnosom prema igri i mogućnošću da igra na više pozicija u veznom redu. Uprava crveno-belih je “pritisla” Novosađane, kako saznajemo, približili su se i dogovoru oko visine obeštećenja, koje nije ni malo, ali nije ni nerealno. Ivanić je otputovao sa Mladom selekcijom na EP u Češku i uprkos činjenici da ne bi mogao da se priključi ekipi pre jula, crveno-beli žele odmah da završe posao. Vezista je u Vojvodini igrao i na poziciji levog veznog i na levom i desnom krilu, sve u zavisnosti od potrebe. U prošloj sezoni je na 29 mečeva postigao 10 golova i imao šest asistencija što je učinak koji ga je najviše i preporučio vicešampionu.Situacija oko ostalih pojačanja je još nedefinisana. Aleksandar Katai bi trebalo ovih dana da definiše novi ugovor sa crveno-belima, Milan Rodić kao zapeta puška čeka da se Zenit odluči hoće li ga zadržati ili pustiti na stadion “Rajko Mitić”.BOŽOVIĆ ODLUČUJE O POJAČANjIMAPOVODOM navoda da je trener Crvene zvezde Miodrag Božović pretio odlaskom iz kluba, pošto je demonstrativno napustio sastanak sa članovima Upravnog odbora koji su hteli da se mešaju u izbor igrača, sportski direktor kluba Blažo Radosavljević je za “Novosti” rekao:- Ništa posebno se nije dogodilo. Jednostavno, Grof nije želeo pred ostalim članovima Upravnog odbora da priča o prelaznom roku. Kada je dolazio, dogovorili smo se da će Božović o pojačanjima razgovarati samo sa Terzićem i sa mnom – naglasio je Radosavljević.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?