0

Miloševiću i Mrkeli nije dozvoljen izlazak na balkon

Potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije, Savu Miloševiću, kao i direktoru mlađih selekcija Mitru Mrkeli, sinoć nije dozvoljen izlazak na balkon Skupštine grada prilikom dočeka omladinske reprezentacije, svetskih prvaka, prenele su Večernje novosti.

Kako taj list navodi, gradski menadžer Goran Vesić zabranio im je da sa igračima i stručnim štabom izađu na balkon, iako su sinoć oko 20.15 došli u Stari dvor.

“U pitanju je veliki skandal, ali ja ne bih svojom izjavom davao ni trunku medijske pažnje čoveku koji očigledno nije svestan šta se dogodilo na Novom Zelandu i šta je omladinska reprezentacija uradila za Srbiju i srpski fudbal. Ne bih u noći velikog slavlja da pričam naširoko o ovome, ali u pitanju su stvari koje su prilično providne i za koje smo u FSS-u znali da se spremaju danima”, rekao je Milošević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?