0

Milošević: Istorijski trenutak za srpski fudbal i srpski narod

Direktor svih selekcija Savo Milošević, koji se nalazi na Novom Zelandu sa omladinskom reprezentacijom Srbije, čestitao je momcima na istorijskom uspehu.

“Istorijski trenutak za srpski fudbal i srpski narod. Dugo smo čekali jedan veliki uspeh fudbalera i konačno smo ga dočekali. Čestitam momcima na fenomenalnim igrama, ne samo u finalu, nego tokom celog turnira, selektoru, stručnom štabu, on su najzaslužniji za sve ovo… Uradili su fenomenalan posao, a ovo je samo kruna dugogodišnnjeg rada, posvećenosti, žrtvovanja, kako igrača, tako i selektora i stručnog štaba”, rekao je Milošević.

On je istakao da je Srbija apsolutno zasluženo osvojila titulu na Novom Zelandu i ne postoji ni jedna mrlja i ne postoji niko ko bi mogao da kaže bilo šta suprotno, jer je na svim utakmicama bila bolja od protivnika.

“Morali smo četiri puta da igramo produžetke, praktično još jednu utakmicu na Svetskom prvenstvu… Ovi momci su sve to izdržali i nemam reči hvale kojima bih izrazio zahvalnost za sve ono što su uradili”, rekao je Milošević i zaključio da su momci pokazali kako je sve moguće kada jedna grupa ljudi zaista da sve od sebe. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?