0

Miloš Krasić u Partizanu!

Miloš Krasiće će u Humsku stići na jednogodišnju pozajmicu. Kako prenosi „Žurnal”, lični angažman ministra Rasima Ljajića i njegovog ličnog poznanstva sa predsednikom Fenerbahčea jezisa Jildirima doprineo je uspešnog završetku ovog transfera.

Štaviše, turski klub je pristao da plaća Krasića dok ovaj nastupa za Partizan. Klub iz Istanbula je bio spreman na isti ovaj angažman još početkom leta, ali je Miloš Krasić očekivao da će se izboriti za mesto u Feneru. Nije u speo, a u međuvremenu je odbio da ode na pozajmicu u nekoliko turskih klubova. Razlog je, naravno, visina primanja. Navodno, Krasić u Fenerbahčeu zarađuje preko dva miliona evra na godišnjem nivou.

Biće zanimljivo videti na koji način će trener Zoran Milinković integrisati Krasića u svoj tim. Jedna od očiglednijih mogućnosti koja se nameće jeste prebacivanje Abubakara Umarua u sredinu, dok bio Krasić mogao da ide levo. Na taj način bi Partizan imao dubinu u napadu, a igra bi i sa takozvanim „obrnutim krilima”, odnosno sa levakom na desnoj strani (Andrija Živković) i dešnjakom na suprotnoj (Krasić).

Ovo je sve, jasno, u ravni spekulacija. Ostaje da se vidi kako će to zapravo izgledati…

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?