0

Milojević: Uvek je lepo igrati u Gornjem Milanovcu

“Predstoji nam još jedna u nizu teških utakmica, pogotovo što igramo na strani i to drugu u nizu. Posle meča protiv Voždovca bio sam zadovoljan, jer je očigledno da smo malo podigli formu. Ali je to daleko od toga što ja očekujem i što ovi momci mogu. Verujem da ćemo imati uzlaznu putanju kad je reč o formi”, rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je Metalac organizovana, dobro ukomponovana i vođena ekipa, koja nije slučajno iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva.

“Sigurno da imaju veliki motiv pred svojim navijačima, međutim uvek je lepo igrati u Milanovcu – izuzetno lep teren, lep fudbalski ambijent i mislim da ćemo se pokazati u najboljem mogućem svetlu. Idemo da igramo fudbal protiv dobre ekipe i sigurno da želimo da se predstavimo u kvalitetom izdanju”, izjavio je Milojević.

Trener Čukaričkog istakao je da je razočaran jer se napadač Staniša Mandić nije našao na spisku mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

“Ne mešam se u izbor selektora i to me ne intersuje. Lično smatram da je ovo poražavajuće za Čukarički. Mislim da nismo zaslužili ovakav tretman. Staniša Mandić je biser srpskog fudbala i treba da ga gajimo. Veoma sam razočaran, ali idemo dalje. Nećemo nikog da ucenjujemo, ali to što osećam imam potrebu i da kažem”, konstatovao je Milojević.

Težak meč, ali i osvajanje novih bodova, očekuje i poslednje pojačanje “brđana” Tijago Galvao.

“Naporno smo radili prethodnih dana kako bismo se što bolje pripremili za gostovanje Metalcu. Što se tiče moje minule sezone, igrao sam u Moldaviji i stvarno mi je drago da sam karijeru nastavio u ovako ozbiljnom klubu kao što je Čukarički. Moja prirodna pozicija je na mestu polušpica, ali mogu da igram gde god da šef zatraži”, rekao je Galvao, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim.

Utakmica 8. kola Superlige Metalac – Čukarički igra se u nedelju od 19 sati u Gornjem Milanovcu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?