0

Milojević: Sve je otvoreno u revanšu

Čukarički se na gostujućem terenu izborio za igrača više i dve velike šanse, od kojih je jednu realizovao u pobedu, ali je trener Vladan Milojević bio vrlo opreza u analizi posle utakmice.

“Završeno je prvo poluvreme, bez obzira na rezultat i dalje su šanse na strani Domžala, to su pokazali večeras kada su sa igračem manje odigrali dobro čitavo drugo poluvreme. Igra se utakmica u Beogradu i sve je otvoreno”, rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

Jedini gol na meču postigao je kapiten gostiju Igor Matić iz penala u 42.minutu.

“Znali smo šta nas očelkuje, to se na kraju i ostvarilo. Domžale su ekipa koja jako disciplinovano igra, ima tranziciju, u prvom poluvremenu je to dosta dobro funkcionisalo. Dominirali smo, imali šanse i penal, koji smo iskoristili. Protivnik je u tim trenucima bio u nokdaunu. Dogovor je bio da nastavimo u istom ritmu, iznudili smo novi penal i isključenje. Promašaj je jako loše delovao psihički na tim, nismo se snašli, dok je protivnik krenuo na sve ili ništa”, dodao je Milojević.

Njegov kolega iz Domžala Luka Elsner nije bio zadovoljan igrom njegovog tima u prvom poluvremenu.

“Zameram mom timu na prikazanoj igri u prvom poluvremenu, totalno pasivno smo igrali, nismo bili agresivni i čekali smo protivnika, iako smo bili domaćini. U drugom poluvremenu je bilo drugačije”, rekao je Elsner.
Revanš meč igra se za sedam dana na Banovom brdu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?