0

Milojević: Jedva čekam da se završi prelazni rok


U ČUKARIČKOM ne kriju da imaju određenih problema u igri, posebno u poslednjoj liniji. Trener Vladan Milojević u najavi meča sa Radničkim iz Niša, tvrdi da mu smetaju konstatne priče o odlascima igrača jer su “na vratima” Slavoljub Srnić i Filip Stojković.
– Da budem iskren, dosta su nas poremetile te priče. Kad nemate glavu, imate veliki problem. Vrlo je važna ta psihološka priprema. Događa se odsutnost i na treningu i na utakmici. Ništa to nije nenormalno, to je prirodno, ali ja kao trener jedva čekam da se prelazni rok završi kao bi stvari bile jasne. Imamo klupsku politiku, nećemo praviti problem nikome, ali razne se stvari pričaju, slušaju, pišu. Onda to dovodi do dekoncentracije igrača koji već imaju psihološki zamor od toga. Kad ste skroz koncentrisani na trening i utakmicu, slika na terenu je sasvim drugačija – iskren je bio Milojević.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?