0

Milojević: Bili smo bolji za taj jedan gol

“Mislim da smo u ove dve utakmice bili bolji za taj jedan gol i da smo zasluženo prošli u drugo kolo. Pokušali smo Domžale da ugrozimo tranzicijom i napadima iz drugog plana, mislim da smo u nekoj meri u tome i uspeli”, rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

“Kao što sam pričao i kada su izvučeni parovi, tako i sada kažem da mi nismo bili favoriti, što se moglo i primetiti na terenu. Od današnjeg protivnika možemo mnogo toga da naučimo. Oni imaju svoj sistem igre, veoma su hitri, organizovano se brane, a i dobro menjaju taj sistem igre…”, kazao je Milojević.

Utakmica je obeležilo 11 žutih i jedan crveni karton za ekipu iz Slovenije, a na novinarsku konstataciju da su fudbaleri domaće ekipe uglavnom dobijali javne opomene zbog nepromišljenih poteza, Milojević je rekao da su to “neke navike” i neiskutvo.

“Jedno je igrati kod nas u srpskoj ligi, a jedno u Evropi. Danas smo videli da se mnoge stvari ne praštaju. Ne bih da detaljno ulazim u to…”, kazao je Milojević.

Čukarički će se u narednom kolu kvalfikacija sastati sa azerbejdžanskom Gabalom, a Milojević je rekao da očekuje težak dvomeč.

“Domaćini smo prvu utakmicu i to ćemo gledati da iskoristimo. Siguran sam da su ozbiljna ekipa, izbacili su Dinamo Tbilisi… Ekipe iz Azerbejdžana, Gruzije i iz tog podneblja imaju velike budžete i sigurno mnogo stranaca. U svakom slučaju nema predaje, borićemo se maksimalno… Imamo još vremena da se pripremio za njih”, kazao je on.

Trener Domžala Luka Elzner kazao je da je Čukarički u dvomeču pokazao da je bolji rival.

“Čestitam im na plasmanu… Bili su bolji, imali su više šansi. Mi smo današnju utakmicu nekako preživeli. Ostavili smo mnogo energije na terenu, ali nismo imali kvalitet danas. Malo smo pokazali, nedostajalo nam je želje i agresivnosti”, rekao je Elzner.Filip Stojković je istakao da popularni “brđani” igraju sve bolje iz utakmice u utakmicu.

Stojković: Dobro smo se spremili 

“Spremili smo se dobro za njihovu ofanzivnu igru, jer su morali da jure rezultat iz prvog meča. Propustili smo dosta prilika, nismo imali sreće, nadam se da ćemo je imati protiv Gabale”, izjavio je Stojković. Stameni napadač Andrija Pavlović odigrao je dobar meč i bio blizu pogotka u 33.minutu.

“Srećni smo i zadovoljni. Mislim da smo bolja ekipa, bili smo konkretniji u ovom dvomecu. Znali smo da oni neće smeti da se otvore, jer smo opasni iz tranzicije. Protiv Gabale igramo prvi meč kod kuće, a na domaćem terenu nikada se ne branimo. Tako će biti i sada, očekujem novu pobedu”, kazao je Pavlović.

Nikola Stojiljković je naveo da iz večerašnjeg susreta on i saigrači nose pozitivne utiske.

“Najbitnije je da smo prošli dalje. Imali smo pozitivan rezultat iz prvog meca i to nam je olakšalo posao”, zaključio je Stojiljković.

 

 

Čukarički će prvi meč drugog kola kvlafikacija za Ligu Evropa odigrati narednog četvrtka u Beogradu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?