0

Milinković: Zaslužili smo veću zalihu

Crno-beli su napadali tokom cele utakmice, diktirali tempo, ali golova nije bilo sve do 83. minuta, kada je mrežu gostiju iz slobodnog udarca pogodio Stefan Babović.

“Ambijent je bio prelep, sjajna podrška navijača, mislim da ih nismo zakinuli. Izgrali smo na terenu, zaslužili pobedu. Šteta što nije bilo više golova. To bi bio realan ishod. Nismo imali sreće da ranije postignemo gol, koji bi nam dao više podstreka i elana. Ovo je dobar rezultat za Partizan”, rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Na drugoj strani ekipa Dila Gori se branila i tek ponekad pretila Partizanu.

“Čudim se načinu igre protivnika. Ako su ovako bili šampioni, onda je to stvarno zapanjujuće. Odavno na našem stadionu se prvak neke zemlje nije ovako predstavio… Tražiće oni gol u revanšu, verujem da to neće biti loše za nas, imaćemo više prostora i mesta za igru. Ovo je totalna destrukcija fudbala, bilo ih je teško probiti”, naveo je Milinković.

“Mogu da budu srećni što izlaze samo sa 1:0… Žalim što nije bilo više golova. Ja ne umem da napravim ovakvu igru sve i da hoću”, dodao je Milinković.

Trener Partizana je istakao da nosi pozitivne utiske sa utakmice.

“Nama je bilo važno da krenemo pobedom, doći će sve na svoje, ekipa će iz dana u dan da napreduje, ima potencijal”, dodao je Milinković.

On je rekao da mu je bilo teško dok Babović nije postigao pogodak, i da je u tom trenutku pomislio: “Najzad”.

“Stefan je zaslužio da da gol. Izgarao je cele pripreme, a nagrada uvek dođe. Jevtović je ostavio dobar utisak, debitovao je i pokazao potencijal za Partizan. Ne volim da ističem pojedince, ali morao sam da ga pohvalim, kao i celu ekipu. Izgarali su do poslednje lopte,”, kazao je Milinković.

Trener ekipe Dila Gori Uča Sosijašvili rekao je da će njegovi fudbaleri pokušati da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i pored današnjeg poraza od Partizana.

“Partizan je taktički i tehnički veoma jaka ekipa. Očekivali smo ovako tešku utakmicu, to sam rekao i pre susreta. Srećan sam zbog ovakvog rezultata. Moja ekipa se trudila, nije joj bilo lako. Svi su bili posvećeni. Igramo dva meča, sada nas čeka revanš kod kuće, pokušaćemo da se plasiramo dalje”, rekao je Sosijašvili posle utakmice u Beogradu.

Stefana Babovića je iz slobodnog udarca postigao pogodak posle prekršaja zbog koga je gostujući fudbaler Guga Palavandišvili dobio crveni karton.

“Sudija je bio najbliži mestu faula, to je njegova odluka, mada smatram da nije bilo za isključenje”, rekao je Sosijašvili.

Revanš če se igrati sledeće nedelje u Gruziji.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?