0

Milinković – Savić za “Sport”: Naježio sam se!


Monolog nebeskoplavog Sergeja Milinkovića-Savića: Lep dres, lep i grb na njemu, sve je lepo u Laciju i Rimu, očaravajuće, u šta se, hvala ti Bože, umetnuo i moj debi, pobeda nad Bajerom, u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona – 1:0. Da li sam, ipak, svestan svega na šta sam naišao u novoj sredini? Ne, još ne, budući da se sve brzo odigrava, brzo sam i ušao u kombinaciju za sastav tima, brzo dobio šansu, brzo će, već u subotu, i start Serije A, duel sa Bolonjom na “Olimpiku”…
„Sport” ga pita: Je li, dan uoči susreta sa Nemcima, bilo nagoveštaja da ćete da šutirate loptu u drugom poluvremenu?- Znao sam da ću da budem na klupi, ostalo je došlo iznenada…A, kad je „došlo”?- Naježio sam se kada mi je prišao trener i rekao: „Hajde, pripremaj se da uđeš, obrati pažnju na…”Fantastičan osećaj?- Jači čak i od trenutaka u kojima se intonira himna Lige šampiona, neuporediv sa ostalim iz dosadašnje klupske karijere.Nalazite se pred grupnom fazom evropske elite?- Prednost jeste minimalna, pa ipak je prednost. U glavi je, naravno, ona čuvena: Prvo skoči…Do ostvarenja dečačkog sna, do nečega čime bi se hvalio i ponosio čitavog života… Hej, u 20. godini da igram protiv najvećih imena na zemljinoj kugli? Bilo bi baš sjajno! Šta mi preostaje? Da sačekam odgovor Bajer Leverkuzena – nasmejao se SergejI Rim je sjajan?- Neverovatan.Stan, automobil?- Tražim stan na lokaciji nedaleko od hotela u kojem trenutno boravim sa devojkom, uskoro ću i to pitanje da rešim, a, što se automobila tiče…Uzeću neki manji, da ga parkiram uz kontejner, muka je ovde sa parking prostorom, svaki centimetar je dragocen. Dakle, dok ne odem u salon i izaberem nešto po mom ukusu, zadovoljiću se iznajmljenim smartom. Za početak tu je i saigrač Lulić, stanuje blizu mene, zajedno idemo na treninge, družimo se… Upao sam u, zaista, dobro društvo, Basta, Đorđević… Ja sam srećan čovek! – zaključio je Sergej.Na dresu broj 21, broj koji je nosio na leđima kad je igrao za Vojvodinu. Povratak „korenima”.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?