0

Milinković Savić: Lacio me je previše platio

Mladi srpski fudbaler je bio spreman da potpiše ugovor sa Fiorentinom, ali taj transfer se izjalovio u poslednjem trenutku. Zlatni „orlić” sa Novog Zelanda ipak napušta Genk. Prelazi u Lacio za devet miliona evra.

“Veoma sam srećan zbog svog transfera u Lacio. Lacio je mnogo novca potrošio na mene, možda i previše. Nisam smatrao da vredim toliko ni kada sam osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina sa Srbijom… U ponedeljak ću biti u Rimu kada ću odraditi medicinske preglede i potpisati ugovor, a posle toga idem za Šangaj”, rekao je Milnković Savić za belgijske medije.

Fudbaleri Lacija će sledeće subote u Kini odigrati utakmicu italijanskog Superkupa protiv Juventusa. Ako sve prođe dobro, Milinković Savić bi mogao i da debituje na tom meču.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?