0

Milinković: Pregazili smo BATE u drugom poluvremenu

“Pobedili smo, zaista smo pregazili BATE u drugom poluvremenu. Da je gol došao ranije, ko zna šta bi bilo do kraja. Pokazali smo da imamo kvalitet. Treba izvući pouke i videti šta nam je nedostajalo”, rekao je Milinković za RTS posle utakmice u Beogradu.

Partizan je pobedio BATE u revanšu baraža za Ligu šampiona sa 2:1, ali je eliminisan zbog gola u gostima, pošto je prvi susret izgubio sa 1:0.

“Veliki je pritisak bio na igračima, malo smo tome podlegli u prvom poluvremenu. Čestitam im, izgarali su do poslednjeg atoma snage. Odlučile su nijanse. Tas je prevagnuo na njihovu stranu, a moglo je biti drugačije”, kazao je Milinković.

Crno-beli će igrati grupnu fazu Lige Evropa, a trener je istakao da njegovi fudbaleri neće imati samo epizodnu ulogu u tom takmičenju.

“Mislim da će ova generacija učiniti sve da ne igra samo epizodnu ulogu u Evropi, već da Partizanu donese dobre i zapažene rezultate”, naveo je Milinković.

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je njegova ekipa bila uplašena na početku utakmice.

“Malo smo se uplašili na početku. Da smo igrali kao u poslednjih 20 minuta, mislim da bismo igrali Ligu šampiona. Ovo je mlada ekipa, ne treba mnogo žaliti, imamo obaveze i videćemo šta ćemo uraditi u Ligi Evropa. To takmičenje je mnogo bitno za klub i mlade igrače da se pokažu u Evropi. Ako nastavimo u ovom ritmu, možda i napravimo neki rezultat”, rekao je Ilić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?