0

Milinković: Pobeda za samopouzdanje

Partizan je na svom stadionu sa 4:0 savladao Metalac iz Gornjeg Milanovca u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

“Startovali smo onako kako smo želeli. U dosta dobrom i visokom ritmu smo odigrali prvo poluvreme, postigli golove i stvorili dosta šansi. Zadovoljan sam kako smo kontrolisali igru. U drugom delu nam je možda nedostajalo malo svežine, ali je rezultat bio u našu korist… Dogovorili smo se da držimo posed i tako trošimo vreme… Pokušali smo da s promenama ritam dođemo do gola, a u tome smo i uspeli u poslednjem minutu”, rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Crno-bele u utorak očekuje revanš u kvalfikacijama za Ligu šampiona protiv Dila Gori, a Milinković je rekao da ovakva igra i pobeda donose samopouzdanje ekipi.

“Zadovoljni smo urađenim poslom. Ono što hoćemo jeste da što pre dođemo do takmičarkse forme, a ona dolazi kroz utakmice. Donosi nam ovakva igra samopuzdanje pred revanš sa Dilom”, rekao je trener Partizana.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?