0

Milinković: Pobeda na startu, rekordna titula na kraju

“Čestitao bih Metalcu na povratku u Superligu. Znamo kakve su nam obaveze i ciljevi i vrlo nam je važno da startujemo onako kako želimo. Metalac će ući sa puno entuzijazma i biće tvrd orah svima. Oprezni smo. Učinićemo sve da krenemo pobedom i ponovimo nivo igre sa meča sa Dilom”, rekao je Milinković.

Trener crno-belih ističe da će duel propustiti Nikola Ninković zbog crvenog kartona iz poslednjeg kola prošle sezone, dok su Fabrisio i Ivan Bandalovski povređeni.
“Videćemo ko će izaći na teren, razmišljamo da odmorimo neke igrače pred revanš sa Dilom Gori”, naveo je Milinković.

Milinković je dodao da bi bilo dobro za srpski fudbal kada bi se više ekipa borilo za titulu.

“Srbiji je potrebna jaka i zanimljiva liga. Partizan, bez obzira na broj ekipa koji pretenduju na tron, sigurno je u konkurenciji. Uradićemo sve da dođemo do pehara. Prvenstvo još nije krenulo, a neki su već proglašeni kao prvaci. Ne bih da ih imenujem, ali takve stvari niko iz našeg kluba nije rekao”.

Prema njegovim rečima, ekipa ima veliki motiv da odbranom pehara učine klub iz Humske najuspešnijim po broju titula u Srbiji.

“To nam diže adrenalin, posebno što je velika želja kapitena Saše Ilića. Borićemo se žestoko da to učinimo”, rekao je Milinković.

On je prokomentarisao novi sistem takmičenja u Superligi, koji, da podsetimo, sada čini trokružni sistem koji uključuje plej-aut i plej-of.

“Ima nelogičnosti, jer će se smanjiti bodovna prednost uoči plej-ofa. Ako je to dobro za gledaoce, onda u redu. Dobro je što smo ranije počeli sezonu, iako je manji odmor i biće više utakmica”, zaključio je strateg crno-belih.

Utakmica između Partizana i Metalca igra se u petak od 20 sati na stadionu u Humskoj.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?